Beste bezoeker,    

Deze site is in de eerste plaats bedoeld om informatie te geven over de werking van onze orthopedische afdeling te Dendermonde. Zo kan u hier terecht voor een voorstelling van onze dokters en het AZ Sint-Blasius

In de tweede plaats willen we ook graag informatie ter beschikking stellen over verschillende orthopedische aandoeningen, ingrepen en revalidatieschema's. Mogen wij u er echter op wijzen dat een bezoek aan een website nooit een consultatie kan vervangen. Bij medische klachten raden wij u daarom aan om tijdig contact op te nemen met uw huisarts.

Het orthopedisch team

 

Ook willen wij uw aandacht vestigen op het feit dat ondanks de constante zorg en aandacht die besteed wordt aan het samenstellen en het publiceren van de informatie op deze site, het altijd mogelijk is dat deze informatie onvolledig, gedateerd of incorrect is.

Daarom kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend en aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van de gepubliceerde informatie. Alle aangeboden medische informatie en medische adviezen zijn louter algemeen. Deze informatie kan dan ook niet als diagnose of therapie dienen. Persoonlijke medische informatie en advies kan alleen door consultatie bij een dokter verkregen worden.Voor verdere vragen kan u steeds bij ons terecht.